Sve za kuću i dom

Sve za dom na jednom mjestu

sve za dom na jednom mjestu

Sada kada ste donijeli najbitniju i najveću odluku (kupovine ili izgradnja te novi dom), vrijeme je da se pripremite za veliki potez. Ako prvi put kupujete kuću, mogli biste se iznenaditi svim stvarima koje vam trebaju, a koje ne dolaze s vašom novom kućom. Također, ako se prvi put susrećete sa izgradnjom kuće, mogli biste se iznenaditi dodatnim troškovima koji prelaze mnogo veće cifre od očekivanih. No, ne dajte se obeshrabriti.


Postoje mnoge druge stvari koje su vam potrebne za novu kuć. Sve te stvari većinom kupujemo kako vrijeme prolazi. Važno je da za početak imamo ono osnovno i najbitnije. Nemojte kupovati previše stvari prije selidbe, jer možete izgubiti novac na stvari koje baš i ne odgovaraju vašem novom domu. Troškovi nagomilavanja stvari vremenom rastu i ne primjećujemo ih dok ne zbrojimo računice. Oprezno! U ovom tekstu ćemo vam navesti par stvari te ćemo vam ponuditi proizvode našeg shopa kako bismo vam olakšali cijeli proces useljenja.

sve za dom

Sigurnosni sistem

Zaštitite svoj dom, pomoćne objekte i dvorište od uljeza uz kućni sigurnosni sistem. Zbog očuvanja vaše imovine ali i sigurnosti vaše porodice, sigurnosti sistem definitivno treba biti prioritet svakog doma.

Rasvjeta i svjetiljke

Sada kada ste vlasnik kuće, također ste majstor, vodoinstalater i osoba koja mora istraživati ​​čudne zvukove u potkrovlju ili u ostavi i drugim skučenim, nepristučanim mjestima. Pametno je nabaviti nekoliko snažnih svjetiljki i držati ih negdje pri ruci kako biste ih mogli pronaći kada vam zatrebaju. Također je jako pametno postaviti dobru i kvalitetnu rasvjetu na ”kritična mjesta” kako bismo izbjegli muke nepristučnosti.

sve za dom

Otirač s natpisom dobrodošlice


Pronađite prostirku za ulazna vrata koja pokazuje vašu osobnost i sprječava da blato i drugi otpad prijeđu prag. Zabavite se birajući otirač za svoj novi dom, ali ne zaboravite na sigurnost. Pobrinite se da se prostirka dobrodošlice (i bilo koji drugi tepih) ne pretvori u opasnost da se spotaknete. Osigurajte prostirke podmetačima ili hvataljkama.

sve za dom

Kuhinja

Ovisno o tome koliko je kuhinja moderno isplanirana i u kojem stilu te kako želite da vaš dom generalno izgleda, morat ćete se pobrinuti i o izgledu bijele tehnike (hladnjak, perilica posuđa i mašina za veš) ili instalirati osnovne stvari, poput frižidera. Osim toga, sljedeće možete smatrati bitnim:

  • Stol
  • Stolice
  • Mikrovalna
  • Čajnik
  • Kanta za smeće i vreće za smeće
  • Toster
  • Spužvice za pranje suđa
  • Tekućina za pranje posuđa
  • Kuhinjski ručnik
  • Stalak za sušenje

Dnevna soba

U svakom slučaju, ne želite kupiti previše namještaja prije nego što se uselite u svoj novi dom, jer će to otežati premještanje i potencijalno bi moglo koštati skuplje. Ovo su osnovne stvari koje su vam potrebne za udoban dnevni boravak: stolić za kafu, kauč ​​(ili udobne stolice za sjedenje), TV,i stalak za TV, Wi-Fi, rasvjeta…

Ukoliko se još niste odlučili za stvari koje su vam potrebne, i ukoliko imate dodatnih pitanja i nedoumica, posjetite naš shop, odaberite artikle za sebe i svoj novi dom i budite slobodni postaviti pitanje u vezi s nedoumicama koje se tiču proizvoda koje vam nudimo.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *