counter statistics ...
+387 62 153 707
prodaja@ebrotrade.ba

Česta pitanja

Najpopularnija pitanja

Ukoliko imate neke nedoumice pogledajte listu najčešće postavljenih pitanja, ako Vam to ne pomaže kontaktirajte našu podršku putem emaila ili telefona.

Plaćanjem pouzećem je trenutno jedina opcija koja nudi kupcu da naručenu robu plati dostavljaču u momentu samog preuzimanja narudžbe. Plaćanje ovom opcijom se vrši isključivo gotovinom u domaćoj valuti.

Dostava je moguća na teritoriji cijele BiH po cijeni od 8.00KM po narudžbi bez obzira na broj ili težinu artikala, osim za posebno označene artikle čija je dostava besplatna.

Rok isporuke je 1 do 4 radna dana od dana narudžbe ukoliko je roba odmah na stanju.
Ukoliko roba nije odmah na stanju rok isporuke je 2 do 5 dana.

Prije pakovanja artikala za slanje, radnici Ebro Trade pregledavaju ispravnost i rok trajanja svakog naručenog artikla. Svaki kupac koji preuzima pošiljku dužan je da pregleda naručene artikle.

Ukoliko je artikal oštećen tokom transporta neophodno je da nas kontaktirate  nakon prijema paketa a najduze u roku 2 sata od prijema, putem Emaila ili telefona pri čemu se dogovaramo oko potrebe za reklamacijom. Troškove dostave u ovom slučaju ne snosi kupac.

Ukoliko Vam doostavljeni proizvod ne odgovara, moguće je izvršiti zamjenu ili povrat proizvoda uz kontaktiranje naših uposlenika putem Emaila ili telefona.

Ukoliko proizvod nije oštećen i nije pogrešno isporčen troškove dostave snosi kupac.

Ukoliko je došlo do greške pri čemu nije došlo do isporuke naručenog i plaćenog proizvoda, naručeni proizvod će Vam biti besplatno dostavljen u roku od 7 dana, ukoliko to nije moguće imate pravo na potpunu refundaciju plaćene cijene proizvoda i dostave. Pogrešno isporučeni proizvod ste duženi vratiti putem organizovane kurirske službe, pri čemu troškove dostave u ovom slučaju ne snosi kupac.

Ukoliko roba koju kupac vraća bude oštećena i ukoliko ne priloži fiskalni račun, nismo u stanju izvršiti refundaciju novca i u tom slučaju kupac snosi troškove dosave kako bi mu se vraćena roba ponovo isporučila na adresu.

Ukoliko kupac ne preuzme naručenu robu ili odbija preuzeti naručene artikle bez validnih razloga Ebro Trade ima za pravo potraživati naplatu troškova transporta i drugih mogućih droškova.

Korpa

Sign in

Nemate račun?

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.