counter statistics
+387 62 153 707
prodaja@ebrotrade.ba

Pravila privatnosti

U Ebro Trade, koji je dostupan sa ebrotrade.ba, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posjetitelja. Ovaj dokument o politici privatnosti sadrži vrste podataka koje prikuplja i bilježi Ebro Trade i kako ih koristimo.

Ako imate dodatna pitanja ili vam je potrebno više informacija o našim Pravilima o privatnosti, ne ustručavajte se kontaktirati nas.Ova se pravila o privatnosti odnose samo na naše mrežne aktivnosti i vrijede za posjetitelje naše web stranice s obzirom na informacije koje su podijelili i / ili prikupili u OptimuShop-u. Ovo se pravilo ne odnosi na podatke prikupljene izvan mreže ili preko kanala koji nisu ove web stranice.

Pristanak

Korištenjem naše web stranice, prihvaćate našu politiku privatnosti i prihvaćate njene uvjete.

Informacije koje prikupljamo

Osobni podaci koje ste tražili da pružite i razlozi zašto vas od njih traži da vam postanu jasni u trenutku kada od vas tražimo da navedete svoje osobne podatke. Ako nas direktno kontaktirate, možda ćemo dobiti dodatne informacije o vama, kao što su vaše ime, adresa e-pošte, telefonski broj, sadržaj poruke i / ili privitke koje nam možete poslati i sve ostale podatke koje odlučite da nam date. Kada se registrirate za račun, možemo tražiti vaše kontaktne podatke, uključujući stavke kao što su ime, naziv tvrtke, adresa, adresa e-pošte i telefonski broj.

Kako koristimo vaše podatke

Informacije koje prikupljamo koristimo na različite načine, uključujući:

  • Pružajte, upravljajte i održavajte našu web stranicu
  • Poboljšajte, personalizirajte i proširite našu web stranicu
  • Shvatite i analizirate kako koristite našu web stranicu
  • Razvoj novih proizvoda, usluga, značajki i funkcionalnosti
  • Komuniciramo s vama bilo izravno ili putem nekog od naših partnera, uključujući službu za korisnike, kako bismo vam pružili ažuriranja i druge informacije koje se odnose na web stranicu, kao i za marketinške i promotivne svrhe
  • Šaljemo vam e-poštu
  • Pronalaženje i sprečavanje prevare

Datoteke dnevnika(log files)

Ebro Trade slijedi standardni postupak korištenja datoteka dnevnika. Ove datoteke evidentiraju posjetitelje kada posjećuju web mjesta. Sve hosting tvrtke rade to i dio su usluga analitike hostinga. Podaci prikupljeni datotekama dnevnika uključuju adrese internetskog protokola (IP), vrstu preglednika, davatelja internetskih usluga (ISP), žig datuma i vremena, stranice upućivanja / izlaska i eventualni broj klikova. Nisu povezane s bilo kojom informacijom koja se može osobno identificirati. Svrha informacija je analiza trendova, administriranje web mjesta, praćenje kretanja korisnika na web mjestu i prikupljanje demografskih podataka. Naša Pravila o privatnosti kreirana su uz pomoć Generatora politika privatnosti i Predloška pravila o privatnosti.

Kolačići i internetske svjetionice(we beacons)

Kao i svaka druga web stranica, Ebro Trade koristi ‘kolačiće’. Ovi kolačići koriste se za pohranjivanje podataka uključujući preferencije posjetitelja i stranice na web mjestu kojima je posjetitelj pristupio ili posjetio. Te se informacije koriste za optimiziranje korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naših web stranica na temelju vrste preglednika i / ili drugih podataka posjetitelja.

Za općenitije informacije o kolačićima, molimo pročitajte “Šta su kolačići”.

Google DoubleClick DART kolačić

Google je jedan od trećih dobavljača na našoj web stranici. Također koristi kolačiće, poznate kao DART kolačići za posluživanje oglasa posjetiteljima naših web stranica na temelju njihovog posjeta www.website.com i drugim web mjestima na Internetu. Međutim, posjetitelji mogu odlučiti odbiti upotrebu kolačića DART posjetom Googleova pravila o privatnosti za oglasne i sadržajnu mrežu na sljedećem URL-u – https://policies.google.com/technologies/ads

Naši partneri u oglašavanju

Neki od oglašavača na našoj web stranici mogu koristiti kolačiće i web-svjetionike. Naši partneri za oglašavanje navedeni su u nastavku. Svaki od naših oglašavačkih partnera ima svoja pravila o privatnosti za svoja pravila o korisničkim podacima. Radi lakšeg pristupa, u nastavku smo hipervezali s njihovim pravilima o privatnosti.

Google

https://policies.google.com/technologies/ads

Pravila o privatnosti za oglašavačke partnere

Možete pogledati ovaj popis kako biste pronašli Pravila o privatnosti za svakog od oglašavačkih partnera Ebro Trade.   Oglasni poslužitelji ili oglasne mreže trećih strana koriste tehnologije poput kolačića, JavaScript ili web Beacon koji se koriste u svojim oglasima i vezama koje se pojavljuju na OptimuShop, a koje se šalju izravno na preglednik korisnika. Oni automatski dobivaju vašu IP adresu kada se to dogodi. Te se tehnologije koriste za mjerenje učinkovitosti njihovih reklamnih kampanja i / ili za personaliziranje reklamnog sadržaja koji vidite na web stranicama koje posjetite.

Imajte na umu da OptimuShop nema pristup ili nadzor nad ovim kolačićima koji koriste treći oglašivači.

Pravila o privatnosti trećih strana

Pravila o privatnosti OptimuShopa ne odnose se na ostale oglašavače ili web stranice. Stoga vam savjetujemo da se za detaljnije informacije konzultirate s pravilima privatnosti ovih trećih oglasa. To može uključivati njihove prakse i upute o isključivanju određenih opcija. Kompletan popis ovih Pravila o privatnosti i njihove poveznice možete pronaći ovdje: Veze za politiku privatnosti.

Možete onemogućiti kolačiće putem pojedinačnih opcija preglednika. Da biste saznali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima s određenim web preglednicima, one se mogu pronaći na odgovarajućim web lokacijama preglednika. Što su kolačići?

Prava o privatnosti CCPA (ne prodajte moje osobne podatke)

U skladu s CCPA-om, između ostalih prava, kalifornijski potrošači imaju pravo na: Zatražite da tvrtka koja prikuplja osobne podatke potrošača otkriva kategorije i specifične dijelove osobnih podataka koje je tvrtka prikupila o potrošačima. Zatražite da tvrtka izbriše sve osobne podatke o potrošaču koje je tvrtka prikupila. Zatražite da tvrtka koja prodaje osobne podatke potrošača, a ne da prodaje osobne podatke potrošača.

Ako podnesete zahtjev, imamo vam mjesec dana da vam odgovorimo. Ako želite iskoristiti bilo koje od ovih prava, obratite nam se.

Prava na zaštitu podataka GDPR

Željeli bismo biti sigurni da ste potpuno svjesni svih svojih prava na zaštitu podataka. Svaki korisnik ima pravo na sljedeće:   Pravo na pristup – Imate pravo zatražiti kopije vaših osobnih podataka. Možemo vam naplatiti malu naknadu za ovu uslugu. Pravo na ispravljanje – imate pravo zatražiti da ispravimo bilo koje podatke za koje smatrate da su netočni. Također imate pravo tražiti da ispunimo podatke za koje smatrate da su nepotpuni. Pravo na brisanje – Imate pravo tražiti brisanje vaših osobnih podataka, pod određenim uvjetima. Pravo na ograničavanje obrade – Imate pravo tražiti da ograničimo obradu vaših osobnih podataka, pod određenim uvjetima. Pravo na prigovor na obradu – Imate pravo prigovora na našu obradu vaših osobnih podataka, pod određenim uvjetima. Pravo na prenosivost podataka – Imate pravo tražiti da podatke koje smo prikupili prenesemo drugoj organizaciji ili izravno vama, pod određenim uvjetima.

Ako podnesete zahtjev, imamo vam mjesec dana da vam odgovorimo. Ako želite iskoristiti bilo koje od ovih prava, obratite nam se.

Podaci o djeci

Drugi dio našeg prioriteta je dodavanje zaštite djeci dok koriste internet. Potičemo roditelje i staratelje da promatraju, sudjeluju u i / ili nadgledaju i usmjeravaju svoje mrežne aktivnosti. Ebro Trade svjesno ne prikuplja nikakve osobne podatke od djece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dijete dalo takve podatke na našoj web stranici, toplo vas ohrabrujemo da nas odmah kontaktirate i učinit ćemo sve što je moguće kako bismo ga brzo uklonili. takve podatke iz naše evidencije.EbroTrade

Korpa

Sign in

Nemate račun?