counter statistics
+387 62 153 707
prodaja@ebrotrade.ba

Aparat za kafu Ambiano GT-EM-02

129,00 KM

  • Uklonjiva rešetka za kapanje za jednostavno čišćenje s crvenim signalom koji označava pražnjenje
  • Površina za odlaganje šalica
  • Regulator volumena pare
  • Kapacitet spremnika za vodu: +/- 1,15 litara
  • Uklonjivi spremnik za vodu s praktičnom sklopivom ručkom u poklopcu
  • Držač i žličica za kaFu (s tučkom)
  • Mlaznica za mliječnu pjenu
  • 2 filtera za sustav krema
  • Sa termometrom
  • Snaga 1100W / 230V AC
Detaljnije o proizvodu

Aparat za kafu Ambiano GT-EM-02
Ako ste ljubitelj kafe i želite uživati u bogatom okusu i kremastoj teksturi kod kuće, onda je aparat za kafu Ambiano GT-EM-02 pravi izbor za vas. Ovaj aparat za kafu ima sve što vam je potrebno za pripremu savršene šoljice kafe, bilo da volite espresso, cappuccino ili latte.

Aparat za kafu Ambiano GT-EM-02 ima uklonjivu rešetku za kapanje koja se lako čisti i ima crveni signal koji vas upozorava kada je potrebno isprazniti. Takođe ima površinu za odlaganje šalica koja vam omogućava da zagrejete šoljice pre nego što sipate kafu. Regulator volumena pare vam omogućava da prilagodite jačinu pare prema vašem ukusu i vrsti kafe koju pravite. Aparat za kafu ima i uklonjivi spremnik za vodu kapaciteta 1,15 litara koji se lako puni i prazni zahvaljujući praktičnoj sklopivoj ručki u poklopcu.

Aparat za kafu Ambiano GT-EM-02 dolazi sa držačem i žličicom za kaFu (s tučkom) koji vam pomažu da dozirate pravu količinu kaFe i da je utisnete u filter. Aparat za kafu ima i mlaznicu za mliječnu pjenu kojom možete napraviti savršenu pjenu za vaš cappuccino ili latte. Aparat za kafu ima i dva filtera za sustav krema koji vam garantuju bogatu i gustu kremu na vašoj kaFi. Aparat za kafu ima i termometar koji vam pokazuje temperaturu kaFe i pare.

Aparat za kafu Ambiano GT-EM-02 je jednostavan za upotrebu i održavanje, a ima i elegantan dizajn koji će se uklopiti u svaku kuhinju. Aparat za kafu ima snagu od 1100W / 230V AC i radi na principu pritiska od 15 bara. Aparat za kafu Ambiano GT-EM-02 je idealan poklon za sve ljubitelje kaFe koji žele da uživaju u vrhunskom iskustvu kod kuće.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Aparat za kafu Ambiano GT-EM-02”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Dostava i plaćanje

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do sprata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prevozničkih kompanija  koje obavljaju usluge transporta.

Dostava je moguća na teritoriji cijele BiH po cijeni od 9.00KM po narudžbi bez obzira na broj ili težinu artikala, osim za posebno označene artikle čija je dostava besplatna.

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana od dana narudžbe ukoliko je roba odmah na stanju.
Ukoliko roba nije odmah na stanju rok isporuke je 2 do 4 dana.

Ebrotrade.ba koristi usluge sljedećih dostavnih službi:  Express One brza pošta.

Proizvodi će biti zapakovani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja, naknadne reklamacije za oštećenja ne uvažavamo.

Sigurna kupovina

Ne brinite zbog online kupovine kod nas. Svi Vaši podaci su 100% sigurni.

Povrat novca

Ukoliko, iz bilo kojeg razloga, niste zadovoljni proizvodom, jednostavno nam ga vratite u roku 15 dana, a mi ćemo Vam vratiti Vaš novac.

Pozovite nas

Za pomoć pri kupovini, savjet ili narudžbu, pozovite broj: +387 62 153 707

Korpa

Aparat za kafu Ambiano GT-EM-02

129,00 KM

Plaćanje gotovinom

Plaćanje vršite prilikom isporuke narudžbe.

aparat za kafu_ebrotradee

Aparat za kafu Ambiano GT-EM-02

129,00 KM

Sign in

Nemate račun?