counter statistics
+387 62 153 707
prodaja@ebrotrade.ba

Kućno bežično zvono, sa strujnom utičnicom, 8 melodija home DB 442

49,00 KM

Kućno zvono sa strujnom utičnicom. Domet do 100m. Sadrži 8 melodija.
Radna frekvencija 433.8 MHz.
Napajanje 230 V / 50 Hz.Posjeduje mogućnost povezivanja do 4 tipkala. Napajanje tipkala 1 x 3V CR2032 dugmasta baterija.

Na zalihi (može se unaprijed naručiti)

Detaljnije o proizvodu

Kućno bežično zvono predstavlja modernu alternativu tradicionalnim zvonima, s brojnim funkcionalnostima koje ga čine izuzetno praktičnim i efikasnim.

Jedna od glavnih prednosti ovog zvona je njegov domet – do 100 metara. Ova karakteristika ga čini idealnim za veće kuće ili za one koji često provode vrijeme u vrtu. Bez obzira na udaljenost, uvijek ćete čuti kada neko pozvoni.

Bežično zvono sadrži 8 različitih melodija, omogućavajući korisniku da personalizira svoje iskustvo prema vlastitim preferencijama. Može se lako podesiti da odražava raspoloženje, doba dana ili samo da pruži malo raznolikosti.

Zvono radi na frekvenciji od 433.8 MHz, dok je napajanje standardno, 230 V / 50 Hz. Također, uređaj ima mogućnost povezivanja do četiri tipkala, čime se dodatno povećava njegova fleksibilnost i upotrebljivost. Tipkala se napajaju putem dugmaste baterije (1 x 3V CR2032), što znači da ne zahtijevaju poseban izvor struje.

Uz sve ove pogodnosti, kućno bežično zvono je jednostavno za instalaciju i koristi se izravno iz strujne utičnice. Lako se može uklopiti u bilo koju kuću, stan ili poslovni prostor, pružajući pouzdano i efikasno rješenje za osiguranje da nijedan posjetitelj ne bude zanemaren.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Kućno bežično zvono, sa strujnom utičnicom, 8 melodija home DB 442”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Dostava i plaćanje

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do sprata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prevozničkih kompanija  koje obavljaju usluge transporta.

Dostava je moguća na teritoriji cijele BiH po cijeni od 9.00KM po narudžbi bez obzira na broj ili težinu artikala, osim za posebno označene artikle čija je dostava besplatna.

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana od dana narudžbe ukoliko je roba odmah na stanju.
Ukoliko roba nije odmah na stanju rok isporuke je 2 do 4 dana.

Ebrotrade.ba koristi usluge sljedećih dostavnih službi:  Express One brza pošta.

Proizvodi će biti zapakovani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja, naknadne reklamacije za oštećenja ne uvažavamo.

Sigurna kupovina

Ne brinite zbog online kupovine kod nas. Svi Vaši podaci su 100% sigurni.

Povrat novca

Ukoliko, iz bilo kojeg razloga, niste zadovoljni proizvodom, jednostavno nam ga vratite u roku 15 dana, a mi ćemo Vam vratiti Vaš novac.

Pozovite nas

Za pomoć pri kupovini, savjet ili narudžbu, pozovite broj: +387 62 153 707

Korpa
kucno bezicno zvono_ebrotrade

Kućno bežično zvono, sa strujnom utičnicom, 8 melodija home DB 442

49,00 KM

Na zalihi (može se unaprijed naručiti)

Plaćanje gotovinom

Plaćanje vršite prilikom isporuke narudžbe.

kucno bezicno zvono_ebrotrade

Kućno bežično zvono, sa strujnom utičnicom, 8 melodija home DB 442

49,00 KM

Sign in

Nemate račun?