counter statistics ...
+387 62 153 707
prodaja@ebrotrade.ba

Pametna sigurnosna brava za hotele

249,90 KM

Falcom 8069 Silver pametna sigurnosna brava pruža hotelskoj industriji visoku sigurnost i praktičnost. Ova elektronska brava omogućuje jednostavan i siguran pristup sobama uz elegantan dizajn i napredne funkcionalnosti za upravljanje pristupom.

Kategorija: Oznaka:
Opis

Falcom 8069 Silver pametna sigurnosna brava je idealno rješenje za hotelsku industriju koja traži visoku sigurnost i praktičnost. Ova elektronska brava kombinira modernu tehnologiju s elegantnim dizajnom, pružajući gostima i osoblju jednostavan i siguran pristup sobama. Njena napredna funkcionalnost omogućuje hotelskim menadžerima lako upravljanje pristupom, dok gostima pruža udobnost korištenja.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Pametna sigurnosna brava za hotele”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Dostava i plaćanje

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do sprata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prevozničkih kompanija  koje obavljaju usluge transporta.

Dostava je moguća na teritoriji cijele BiH po cijeni od 9.00KM po narudžbi bez obzira na broj ili težinu artikala, osim za posebno označene artikle čija je dostava besplatna.

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana od dana narudžbe ukoliko je roba odmah na stanju.
Ukoliko roba nije odmah na stanju rok isporuke je 2 do 4 dana.

Ebrotrade.ba koristi usluge sljedećih dostavnih službi:  Express One brza pošta.

Proizvodi će biti zapakovani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja, naknadne reklamacije za oštećenja ne uvažavamo.

Sigurna kupovina

Ne brinite zbog online kupovine kod nas. Svi Vaši podaci su 100% sigurni.

Povrat novca

Ukoliko, iz bilo kojeg razloga, niste zadovoljni proizvodom, jednostavno nam ga vratite u roku 15 dana, a mi ćemo Vam vratiti Vaš novac.

Pozovite nas

Za pomoć pri kupovini, savjet ili narudžbu, pozovite broj: +387 62 153 707

Korpa
sigurnosna brava

Pametna sigurnosna brava za hotele

249,90 KM

Sign in

Nemate račun?

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.