counter statistics
+387 62 153 707
prodaja@ebrotrade.ba

Bežični videonadzor set sa 4 kamere

285,00 KM

Bežični videonadzor set WIFIHD4 predstavlja kompletan paket za sve vaše potrebe vezane uz nadzor. Visokokvalitetne HD kamere, zajedno s robustnim snimačem, nude sve što vam je potrebno za siguran i efikasan video nadzor. Sa svojim impresivnim mogućnostima, ovaj set ne samo da omogućuje sigurnost, već vam također pruža mir i sigurnost znajući da je vaš prostor uvijek pod nadzorom.

Detaljnije o proizvodu

Bežični videonadzor set WIFIHD4 nudi savršenu kombinaciju performansi i fleksibilnosti, nudeći vrhunsku sigurnost za vaš dom ili poslovni prostor.
Set sadrži četiri bežične WIFI IP HD 720p kamere, WIFI HD720p snimač, adaptere i miš, pružajući vam sve što vam je potrebno za potpuni nadzor.

KAMERE

Naše HD 720p kamere pružaju kristalno čiste slike zahvaljujući impresivnoj megapikselnoj rezoluciji. Svaka kamera je opremljena s 3x ARRAY LED svjetlima, osiguravajući do 30 metara domet u potpunom mraku.
Kamere imaju sposobnost automatskog prebacivanja iz dnevnog u noćni režim pomoću mehaničkog IR-cut filtera, jamčeći kvalitetne snimke bez obzira na doba dana. Povezivanje s ruterom je brzo i jednostavno.

Kamere koriste H.264 kompresiju videa za visokokvalitetne snimke i optimalnu pohranu. Također, vodootporna IP66 zaštita osigurava da su naše kamere idealne za vanjsku uporabu.
Uz funkciju detekcije pokreta, kamere će vam automatski poslati sliku na e-mail u slučaju alarmnog događaja. Naša P2P funkcija olakšava udaljeni pristup putem dinamičke IP adrese ili pametnog telefona.

SNIMAČ

WIFI HD720p snimač je srce ovog seta. Ugrađeni LINUX OS omogućava višekanalno snimanje u stvarnom vremenu, reprodukciju, podršku za više korisnika, sigurnosne kopije podataka i druge značajke.
Grafički meni za operacije je intuitivan i podržava rad s mišem, a podijeljen je na 1/4 ekrana.

Snimač podržava 4CH 720P (1280×720) video ulaz i 1CH 720P reprodukciju. Video izlazi su raznoliki, uključujući 1x BNC (D1), 1x HD VGA i 1 x 1080P HDMI, a postoji i 1x RCA audio izlaz.

Postoje različiti načini snimanja, uključujući ručno, konstantno, detekciju pokreta i prema rasporedu. Podaci se mogu pretraživati i pohranjivati na lokalnom tvrdom disku ili preko mreže.
Sigurnosna kopija podataka se može izraditi putem USB uređaja ili preko mreže.

Dodatne značajke snimača uključuju 1x RJ45 10M/100M Ethernet port, 2 WIFI antene, 2 x USB 2.0 priključka, te 1x SATA sučelje koje podržava do 4TB HDD.
Održavanje snimača je jednostavno s DC12V, 2A napajanjem. Snimač je kompaktan sa dimenzijama 215 x 215 x 45mm, omogućavajući fleksibilno postavljanje.

ZAKLJUČAK

Ukratko, bežični videonadzor set WIFIHD4 predstavlja kompletan paket za sve vaše potrebe vezane uz nadzor.
Visokokvalitetne HD kamere, zajedno s robustnim snimačem, nude sve što vam je potrebno za siguran i efikasan video nadzor.
Sa svojim impresivnim mogućnostima, ovaj set ne samo da omogućuje sigurnost, već vam također pruža mir i sigurnost znajući da je vaš prostor uvijek pod nadzorom.

Bilo da želite osigurati svoj dom ili poslovni prostor, bežični videonadzor set WIFIHD4 nudi vrhunsku sigurnost uz jednostavno postavljanje i upotrebu.
Uz kvalitetne komponente i napredne funkcije, ovaj set predstavlja idealno rješenje za sve vaše potrebe nadzora.
Kupite bežični videonadzor set WIFIHD4 i doživite mir i sigurnost koje pruža vrhunska tehnologija nadzora.

NVR Specs
NVR System Embeded LINUX OS (multi languages)
Processing capacity Multi-channel realtime recording, playback,

Multi-user remote operation, Data backup, etc

System interface Graphical menu operation interface, support mouse operation
Screen split 1/4 screens
Video input 4CH 720P (1280×720)
Playback resolution 1CH 720P
Video Output 1x BNC (D1), 1x HD VGA, 1 x 1080P HDMI
Audio Output 1x RCA
Motion detection Support
Recording modes Manual, Constant, Motion detection, Schedule
Data retrieval As per Clock, Calendar, Events, Channels
Data storage Local Hard disk,  via Network
Data backup USB devices,  via Network
Network interface 1 x RJ45 10M/100M Ethernet port
3G/WiFi  2 WIFI antenas
USB 2 x USB 2.0
SATA interface 1 x SATA interface (support 4TB HDD Max)
NVR Power supply DC12V, 2A
NVR Size 215 x 215 x 45mm

 

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Bežični videonadzor set sa 4 kamere”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Dostava i plaćanje

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do sprata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prevozničkih kompanija  koje obavljaju usluge transporta.

Dostava je moguća na teritoriji cijele BiH po cijeni od 9.00KM po narudžbi bez obzira na broj ili težinu artikala, osim za posebno označene artikle čija je dostava besplatna.

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana od dana narudžbe ukoliko je roba odmah na stanju.
Ukoliko roba nije odmah na stanju rok isporuke je 2 do 4 dana.

Ebrotrade.ba koristi usluge sljedećih dostavnih službi:  Express One brza pošta.

Proizvodi će biti zapakovani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja, naknadne reklamacije za oštećenja ne uvažavamo.

Sigurna kupovina

Ne brinite zbog online kupovine kod nas. Svi Vaši podaci su 100% sigurni.

Povrat novca

Ukoliko, iz bilo kojeg razloga, niste zadovoljni proizvodom, jednostavno nam ga vratite u roku 15 dana, a mi ćemo Vam vratiti Vaš novac.

Pozovite nas

Za pomoć pri kupovini, savjet ili narudžbu, pozovite broj: +387 62 153 707

Korpa
Bežični videonadzor_ebro trade

Bežični videonadzor set sa 4 kamere

285,00 KM

Plaćanje gotovinom

Plaćanje vršite prilikom isporuke narudžbe.

Bežični videonadzor_ebro trade

Bežični videonadzor set sa 4 kamere

285,00 KM

Sign in

Nemate račun?