counter statistics
+387 62 153 707
prodaja@ebrotrade.ba

Set 6 magneta za zavarivanje

14,90 KM

Bilo da varite, lemite, satavljate, obilježavate ili postavljate cijevi, ovi magnetski držači za zavarivanje su prikladni. Također su korisni kao plovci ili za korištenje sa dizalicom. Povezuju dijelove, poboljšavaju sigurnost rada a mogu se koristiti i kao plutač za odvajanje čeličnih ploča.Izrađeni su od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika sa praškastim premazom. Dugotrajni su i otporni na hrđu i koroziju.

  • Set 6 magneta za zavarivanje UKLJUČUJE: 3”X2 kom s ograničenjem težine 25 lbs, 4”X2 kom s ograničenjem težine 50 lbs, 5”X2 kom s ograničenjem težine 75 lbs.
  • Središnja rupa na magnetima od 50 i 75 lb omogućuje vam da lako zgrabite magnete za zavarivanje
  • SNAGA: Magnet za zavarivanje strelicom za obradu metala, 6 komada snažnih kutnih magneta za teške uvjete rada čvrsto se lijepe za bilo koji predmet od željeznog metala i svijetlocrvena boja pomoći će vam da ga lako locirate, čini vaš posao zavarivanja učinkovitijim i preciznijim.
Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Set 6 magneta za zavarivanje”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Dostava i plaćanje

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do sprata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prevozničkih kompanija  koje obavljaju usluge transporta.

Dostava je moguća na teritoriji cijele BiH po cijeni od 9.00KM po narudžbi bez obzira na broj ili težinu artikala, osim za posebno označene artikle čija je dostava besplatna.

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana od dana narudžbe ukoliko je roba odmah na stanju.
Ukoliko roba nije odmah na stanju rok isporuke je 2 do 4 dana.

Ebrotrade.ba koristi usluge sljedećih dostavnih službi:  Express One brza pošta.

Proizvodi će biti zapakovani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja, naknadne reklamacije za oštećenja ne uvažavamo.

Sigurna kupovina

Ne brinite zbog online kupovine kod nas. Svi Vaši podaci su 100% sigurni.

Povrat novca

Ukoliko, iz bilo kojeg razloga, niste zadovoljni proizvodom, jednostavno nam ga vratite u roku 15 dana, a mi ćemo Vam vratiti Vaš novac.

Pozovite nas

Za pomoć pri kupovini, savjet ili narudžbu, pozovite broj: +387 62 153 707

Korpa
Set 6 magneta za zavarivanje

Set 6 magneta za zavarivanje

14,90 KM

Plaćanje gotovinom

Plaćanje vršite prilikom isporuke narudžbe.

Set 6 magneta za zavarivanje

Set 6 magneta za zavarivanje

14,90 KM

Sign in

Nemate račun?