counter statistics ...
+387 62 153 707
prodaja@ebrotrade.ba

Kuhalo na paru

59,00 KM

Ovaj uređaj je posebno dizajniran da vam omogući jednostavno i zdravo pripremanje hrane, bez dodavanja ulja ili masti.
Idealno je rješenje za žene koje su u potrazi za brzim i učinkovitim načinom kuhanja, a istovremeno žele osigurati da se vrijedni minerali i vitamini u hrani zadrže.

Karakteristike za aparat kuhanje na pari: 

  • Težina uređaja: 2,7 kilograma
  • Kapacitet  posuda : 9l
  • Snaga:  800 WGarancija 12 mjeseci
Kategorija: Oznaka:
Opis

Kuhalo na paru SilverCrest

 Ovaj uređaj je posebno dizajniran da vam omogući jednostavno i zdravo pripremanje hrane, bez dodavanja ulja ili masti. Idealno je rješenje za žene koje su u potrazi za brzim i učinkovitim načinom kuhanja, a istovremeno žele osigurati da se vrijedni minerali i vitamini u hrani zadrže.

Kuhalo na paru | EbroTrade d.o.o.

Istovremeno pripremanje tri vrste hrane 

Kuhalo na paru ima kapacitet od 3 litre, što vam omogućuje da istovremeno pripremate povrće, rižu, ribu ili meso. Spremnik za vodu ima kapacitet od 1,3 litre, što znači da možete kuhati do jedan sat neprekidno, a pokazatelj razine vode vam omogućuje da uvijek znate koliko vode je ostalo.

Karakteristike za kuhala na paru

  • Težina uređaja: 2,7 kilograma
  • Kapacitet  posuda : 3l
  • Snaga:  800 W

Idealno rješenje za svaku modernu ženu

 

Tri prozirna nastavka za paru omogućuju vam da kušate više vrsta hrane odjednom, a posuda za rižu od 1 litre osigurava savršeno kuhani rižu svaki put. Ladica za skupljanje kondenzata drži kuhinju urednom, a zvučni signal na kraju kuhanja vam govori kada je hrana spremna.

Uz mogućnost dopunjavanja vode tijekom postupka kuhanja, automatsko isključivanje kada se koristi voda i jednostavno spremanje, aparat za kuhanje na pari je idealno rješenje za svaku modernu ženu koja želi uštedjeti vrijeme u kuhinji, a istovremeno osigurati da njezina obitelj jede zdravu hranu.

Kuhalo na paru | EbroTrade d.o.o.

Kuhalo na paru teži samo 2,7 kilograma, ima snagu od 800W i dolazi s 75 minutnim timerom i garancijom od 12 mjeseci. Uz sve ove karakteristike, ova kuhinjska pomagala će vam olakšati kuhanje i učiniti ga zdravijim nego ikad prije.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Kuhalo na paru”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Dostava i plaćanje

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do sprata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prevozničkih kompanija  koje obavljaju usluge transporta.

Dostava je moguća na teritoriji cijele BiH po cijeni od 9.00KM po narudžbi bez obzira na broj ili težinu artikala, osim za posebno označene artikle čija je dostava besplatna.

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana od dana narudžbe ukoliko je roba odmah na stanju.
Ukoliko roba nije odmah na stanju rok isporuke je 2 do 4 dana.

Ebrotrade.ba koristi usluge sljedećih dostavnih službi:  Express One brza pošta.

Proizvodi će biti zapakovani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja, naknadne reklamacije za oštećenja ne uvažavamo.

Sigurna kupovina

Ne brinite zbog online kupovine kod nas. Svi Vaši podaci su 100% sigurni.

Povrat novca

Ukoliko, iz bilo kojeg razloga, niste zadovoljni proizvodom, jednostavno nam ga vratite u roku 15 dana, a mi ćemo Vam vratiti Vaš novac.

Pozovite nas

Za pomoć pri kupovini, savjet ili narudžbu, pozovite broj: +387 62 153 707

Korpa
kuhalo na paru

Kuhalo na paru

59,00 KM

Sign in

Nemate račun?

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.