counter statistics ...
+387 62 153 707
prodaja@ebrotrade.ba

Aparat protiv insekata Esperanza EHQ002

25,00 KM

Opojan miris za privlačenje insekata: Aparat koristi svoj opojni miris kako bi privukao insekte prema sebi. Ova funkcija omogućava da se insekti prirodno usmjere prema aparatu, čime se smanjuje njihova prisutnost u vašem prostoru.

Opis

Aparat protiv insekata Esperanza EHQ002: Učinkovita zaštita od dosadnih insekata

Opojan miris za privlačenje insekata: Aparat koristi svoj opojni miris kako bi privukao insekte prema sebi. Ova funkcija omogućava da se insekti prirodno usmjere prema aparatu, čime se smanjuje njihova prisutnost u vašem prostoru.

Mikrootrovi za učinkovito eliminisanje: Nakon što su privučeni mirisom, insekti su izloženi mikrootrovima koji su za njih smrtonosni, dok istovremeno ljudima ne predstavljaju nikakav rizik. To osigurava čistu i sigurnu metodu eliminacije štetnih insekata.

Dimenzije i tehničke specifikacije:

  • Širina: 11 cm
  • Visina: 26 cm
  • UV-A2 W600V0, 1Am
  • Snaga: 3W
  • Napajanje: 220-240V
  • Frekvencija: 50-60Hz

Jednostavna upotreba i garancija: Aparat protiv insekata Esperanza EHQ002 je jednostavan za upotrebu. Samo ga postavite na odgovarajuće mjesto u vašem prostoru i pustite ga da obavlja svoju magiju. Također, dolazi s jamstvom od 12 mjeseci, pružajući vam dodatno povjerenje u njegovu kvalitetu i učinkovitost.

S ovim aparatom, osigurajte sebi i svojim bližnjima ugodan i bezbrižan boravak u vašem prostoru, bez gnjavaže od dosadnih insekata.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Aparat protiv insekata Esperanza EHQ002”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Dostava i plaćanje

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do sprata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prevozničkih kompanija  koje obavljaju usluge transporta.

Dostava je moguća na teritoriji cijele BiH po cijeni od 9.00KM po narudžbi bez obzira na broj ili težinu artikala, osim za posebno označene artikle čija je dostava besplatna.

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana od dana narudžbe ukoliko je roba odmah na stanju.
Ukoliko roba nije odmah na stanju rok isporuke je 2 do 4 dana.

Ebrotrade.ba koristi usluge sljedećih dostavnih službi:  Express One brza pošta.

Proizvodi će biti zapakovani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja, naknadne reklamacije za oštećenja ne uvažavamo.

Sigurna kupovina

Ne brinite zbog online kupovine kod nas. Svi Vaši podaci su 100% sigurni.

Povrat novca

Ukoliko, iz bilo kojeg razloga, niste zadovoljni proizvodom, jednostavno nam ga vratite u roku 15 dana, a mi ćemo Vam vratiti Vaš novac.

Pozovite nas

Za pomoć pri kupovini, savjet ili narudžbu, pozovite broj: +387 62 153 707

Korpa
ebrotrade.ba_aparat protiv insekata

Aparat protiv insekata Esperanza EHQ002

25,00 KM

Sign in

Nemate račun?

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.